Članovi Sastava

  • Ozana Tomić – Profesorica glazbene kulture i dugogodišnja kodirigentica u osječkom HPD Lipa. Ozana je skromna i samozatajna umjetnička duša koja uživa u ljepotama klasične glazbe, a onda odjednom…. zapali na koncert Gunsa ili pjeva i pleše uz hitove 80-ih i 90-ih u originalnoj koreografiji. Pjevanjem i dirigiranjem uspješno se bavi još od svoje mladosti, zato je ona naša umjetnička voditeljica koja čuje sve i zbog čije upornosti napredujemo iz godine u godinu. Uz to što u Akvarelu pjeva sopran, ona i uvodi red u naše višeglasne..hm…ponekad pjesme, a ponekad rasprave.
  • Marina Hlupić – Diplomirana pravnica kojoj je najvažnije svačije pravo na to da bude onakav kakav jest. Marina uživa u glazbi i ne bira glazbene pravce – oduševljava ju kvaliteta tekstova i melodija, ali prije svega energija i ‘ono nešto’ što se ne da opisati riječima. Ona je uvijek puna ideja i želja koje rado dijeli sa svima nama. Voli ljude i njezina dječje razigrana priroda privlači poput magneta. Marina je tajnica Akvarela, odgovorna i vrijedna, obožava Akvarel i uvijek je tu za ekipu, smijeh i veselje. A Marinin glas, pravi pravcati baršunasti alt, osvaja. Marina je jednostavno – Marina.
  • Ivana Marinić– Ivana je žena zmaj. Profesorica je engleskoga jezika koja toliko toga radi da ponekad pomislimo da ih ima dvije. Ivana voli imati stvari pod kontrolom, sve stigne i sve zna, no u slobodno vrijeme sve ostavlja iza sebe i uživa sa svojom obitelji ili ekipom bez kočnica. Vrlo vedra, vesela, vrijedna, iskrena, odgovorna i uvijek tu za sve nas. Ivana voli ljude, smijeh i zabavu i voli biti odlična u svemu, zbog čega je i predsjednica našega sastava. Aranžirala je nekoliko pjesama za Akvarel, a svojim altom ona osvaja publiku pjevanjem ili govorenjem u stankama između pjesama.
  • Alan Marinić– Njega sigurno svi znate. Alan je ekonomist koji svima koji nas vide prvi zapne za oko.  On je najstariji u sastavu, ali ima iznenađujuće mlad duh. Uvijek je spreman za zafrkanciju, raspoložen za koncerte i provode, ali je i na raspolaganju svojoj obitelji koja mu je ispred svega. Uz to što obožava pjevati u Akvarelu on je izvrstan i u sastavljanju anagrama. Kada se zamisli i ‘odluta’ usred razgovora ili probe, znamo da prevrće slova po glavi. Dopredsjednik je sastava koji izvanredno drži bas-dionicu i privlači poglede svojim jedinstvenim plesnim pokretima.
  • Davor Solanović – Pjevač u zboru Hrvatskoga narodnog kazališta u Osijeku. Dečko koji svira, pjeva, piše pjesme… prava umjetnička duša i svestran pjevač. Naizgled je ozbiljan, no u njemu se krije izvanredan smisao za humor. Gdje je Davor, tu je smijeh zajamčen. Zanima ga psihologija, život, međuljudski odnosi, glazba, dokumentarni filmovi, povijest, filozofija…svi dijelovi od kojih je satkan život. Davor je izvrstan sugovornik, a njegove su glasovne mogućnosti za svaku pohvalu. U našoj ekipici pjeva tenora, no ponekad mu ni altovske dionice nisu strane.
  • Nera Mamić– Nera je studentica psihologije koja će jednoga dana kada diplomira analizirati ponašanje masa na svojim koncertima, jer Nera je, zapravo, srcem i dušom – pjevačica. Muzikalna i posvećena glazbi i kao slušatelj i kao izvođač, mudra, topla i odana, ona je, srećom, na tome putu skrenula i u Akvarel. Najmlađa je među svima nama, što ne znači da nije morala naučiti motati kablove i sklapati stalke. No, Neri to ne pada teško. Njoj su učenje i rad prirodno stanje, a dosada glavni neprijatelj.
  • Dora Vestić– Studentica glazbene pedagogije, natjecateljica u showu The Voice, pjevačica u poznatim osječkim zborovima i bendovima. Zvuči stvarno super. No ništa ne zvuči tako super kao njen smijeh i jedinstveni glas. Dora je alt, tamne kose i boje glasa, ali njene su izvedbe živa, crveno-narančasta vatra, baš kao što je i ona sama. Plamićci tog karaktera griju nas na svakoj probi i gaži, a sigurni smo da će zagrijati i vas. Kada nije na faksu i probama, Dora voli svog psa, voli svoje ljude, voli život.
  • Vanja Hrvoje Dražić – Još jedan svestrani Akvarelovac, sebe opisuje kao dječačko lice s ušima Will Smitha iza kojega se krije radijski voditelj i ljubitelj glazbe, posebice elemenata hip hop-a. Mi bismo ga opisali kao simpatiju na prvi pogled i ljubav na prvi beat. Pogađate, Vanja Hrvoje u Akvarelu beatbox-a, upravo tako kao da to rade i Vanja i Hrvoje. On ne zna zašto ima dva imena, ali zna da, kada nije u eteru i na probama Akvarela, piše i snima pjesme za svoj bend. A voli i baklavu.