Akvarel predstavio svoj prvi album “Vokal patrioti”

Objavio Akvarel dana 4.03.2014 Blog | | Nema komentara

Evo, prošlo je već desetak dana od promocije našeg CD-a prvijenca (“Vokal patrioti”, u izdanju Aquarius Recordsa/ Maratona – za one koji još ne znaju, iako sumnjamo da ima takvih :)) u dvorani Gradski vrt, a još uvijek se smijuljimo kao zaljubljeni tinejdžeri kad pomislimo na taj dan. 10 mjeseci rada, truda, biranja pjesama, dogovaranja i na kraju organizacije samog događaja, konačno je dobilo svoj konkretan oblik – CD je u rukama (a i u trgovinama i na Internetu)!!!

Svi su članovi Akvarela malčice narasli od ponosa kad su dobili priliku predstaviti CD svojoj vjernoj publici, obiteljima i prijateljima, ali i pokroviteljima i sponzorima koji su došli uveličati ovaj događaj. Kao i sve što smo do sada napravili, i ovaj CD, kao i samu promociju, napravili smo uz veliku pomoć i potporu puno dobrih i nesebičnih ljudi, kojima se još jednom zahvaljujemo (oni će se već ovdje prepoznati).
U svečanoj, ali opuštenoj atmosferi publika je imala priliku čuti kako neke od pjesama s albuma zvuče izvedene uživo, ali to nije sve! Akvarel je bio jako vrijedan i snimio još jedan (drugi po redu) spot, i to za pjesmu Prolaze sjene (u produkciji Cinematic studija) – spoj triju pjesama grupe Đavoli – koji je također premijerno prikazan na promociji. Naravno, spot možete pogledati na youtube-u.

CD možete preslušati, a spot pogledati i na ovoj istoj web stranici – mi smo uvjereni da će vam se svidjeti.

I na kraju, ne preostaje ništa drugo nego pustiti CD i stisnuti repeat all, barem do koncerta, na kojem ćete, uz ovaj super zvuk, imati i sliku rasplesanog Akvarela 🙂