Koncert u Domu HV-a

Objavio Akvarel dana 28.05.2013 Blog | Oznake: | Nema komentara

Veselimo se koncertu koji će Akvarel održati 9.6.2013. (nedjelja) u svečanoj dvorani Doma Hrvatske vojske s početkom u 20,00 sati.

Svrha je ovog koncerta ujedno i edukativna, jer ćemo osigurati po četiri poklon-ulaznice za svaku osnovnu školu u Osijeku i time motivirati učenike viših razreda osnovnih škola, njihove nastavnike i roditelje da vrijeme provedu u ugodnoj i opuštenoj atmosferi te ponešto i saznaju o pjevanju kao tehnici, ali i načinu provođenja slobodnog vremena.

Naime, profesorica glazbene kulture i voditeljica sastava Ozana Tomić će tijekom koncerta uz pomoć ostalih pjevača na zabavan, ali i visoko profesionalan način pojasniti što je to vokalna tehnika, koje su razlike između muških i ženskih glasova, kako pjevanje utječe na ljudski organizam te kako brinuti za svoj glas. Također, Akvarel će pozvati učenike da svoje slobodno vrijeme provode kvalitetno – pjevanjem, sviranjem instrumenata, bavljenjem športom i sl.

Ulaznice za ovaj događaj prodaju se od srijede 5. lipnja u St. Patrick Pubu u Tvrđi po cijeni od 20 kn u pretprodaji, odnosno 25 kn na dan koncerta. Dodatne informacije o događaju potražite na našem Facebook profilu.


Pogledajte veću kartu