Music Box o novom spotu Akvarela

Objavio Akvarel dana 20.01.2017 Iz medija | | Nema komentara

http://music-box.hr/2017/01/20/hrvatski-pentatonix-akvarel-osvojit-ce-vas-na-prvo-slusanje/

Vokalni sastav Akvarel iz Osijeka polako ali sigurno osvaja i širu glazbenu scenu. Nakon prvog albuma i kontinuiranih nastupa snimio je i spot za pjesmu Ljubav s kojom će se predstaviti na 64. Zagrebačkom festivalu 27. siječnja 2017.

Akvarel je pop bend koji izvodi glazbu isključivo glasovima, uz beat-box, a ovo je njihov šesti spot i četvrta suradnja s redateljem Josipom Grizbaherom (Cinematic). Kroz igru žutog svjetla staromodnih žarulja u spotu je stvorena pomalo nostalgična atmosfera koja je sasvim u skladu s karakterom pjesme Ljubav.

Akvarel podsjećaju na jedan od najboljih vokalnih beat box sastava na svijetu, Pentatonix, koji ima i brojne obožavatelje u Hrvatskoj, tako da vjerujemo kako će i ovi Osječani doći do ušiju slušatelja.

Pjesmu je napisao član Akvarela Davor Solanović, dok a cappella aranžman potpisuju Krešimir Pajtler i Olja Dešić. Dešić je ujedno i producent pjesme, kao i prethodnog singla Za tebe i albuma Vokal Patrioti. Singl je objavljen u suizdanju glazbenih etiketa Dallas i Maraton.