AKVAREL GOSTUJE NA KONCERTU NENE BELANA I FIUMENS MEDITERAN ORCHESTRA U RIJECI

Objavio Akvarel dana 7.03.2014 Blog | | Nema komentara

Nakon što je 23.veljače uspješno promovirao svoj prvi nosač zvuka „Vokal patrioti“ u izdanju Aquarius Recordsa/ Maratona, vokalni sastav Akvarel iz Osijeka već 8.ožujka putuje za Rijeku gdje će u dvorani Zamet biti gosti Nene Belana i Fiumensa na njihovoj unplugged turneji Neno Belan i Fiumens Mediteran Orchestra. Ovaj izvrstan koncert prvo je dva puta napunio koncertnu dvoranu “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu, a sljedeća su dva koncerta pred isto tako brojnom i oduševljenom publikom održana u Varaždinu i Krapini.

Ovoga puta, u velikim Belanovim hitovima u novim unplugged aranžmanima Fiumens Mediteran Orchestra uživat će i riječka publika, a uz ostale goste na sceni će im se pridružiti i osječki Akvarel sa svojim a cappella izvedbama pjesama „Kroz stari haustor“ i „Prolaze sjene (Samba i ti)“ koju će otpjevati upravo s Nenom Belanom. Bit će to prigoda i za riječku promociju albuma “Vokal patrioti”.

Neno Belan već je godinama jedan od najizvođenijih kantautora u Hrvatskoj te je svoju karijeru potvrdio brojnim uglednim glazbenim nagradama (između ostalih nizom Porina). Vrhunski je to autor čiji su koncerti rasprodani i hvaljeni, a ovoga puta radi se o posebnom koncertu i iz razloga što je njegov stalni i izvrsni prateći bend Fiumens, poduprt novim članovima na mediteranskim instrumentima, postao unplugged Fiumens Mediteran Orchestra.
Jedan od članova Fiumensa je i Olja Dešić, svestrani glazbenik, također dobitnik brojnih Porina, ujedno i glazbeni producent i aranžer svih pjesama Akvarelovog albuma „Vokal patrioti“.

Jako smo nestrpljivi i marljivo radimo, stoga pozivamo sve naše obožavatelje iz Rijeke i njezine bliže i dalje okolice da dođu i podrže nas. 

Vidimo se!