Članovi Sastava

  • Ozana Tomić – Profesorica glazbene kulture i dugogodišnja kodirigentica u osječkom HPD Lipa. Ozana je skromna i samozatajna umjetnička duša koja uživa u ljepotama klasične glazbe, a onda odjednom…. zapali na koncert Gunsa ili pjeva i pleše uz hitove 80-ih i 90-ih u originalnoj koreografiji. Pjevanjem i dirigiranjem uspješno se bavi još od svoje mladosti, zato je ona naša umjetnička voditeljica koja čuje sve i zbog čije upornosti napredujemo iz godine u godinu. Uz to što u Akvarelu pjeva sopran, ona i uvodi red u naše višeglasne..hm…ponekad pjesme, a ponekad rasprave.
  • Marina Hlupić – Diplomirana pravnica kojoj je najvažnije svačije pravo na to da bude onakav kakav jest. Marina uživa u glazbi i ne bira glazbene pravce – oduševljava ju kvaliteta tekstova i melodija, ali prije svega energija i ‘ono nešto’ što se ne da opisati riječima. Ona je uvijek puna ideja i želja koje rado dijeli sa svima nama. Voli ljude i njezina dječje razigrana priroda privlači poput magneta. Marina je odgovorna i vrijedna, obožava Akvarel i uvijek je tu za ekipu, smijeh i veselje. A Marinin glas, pravi pravcati baršunasti alt, osvaja. Marina je jednostavno – Marina.
  • Davor Solanović – Pjevač u zboru Hrvatskoga narodnog kazališta u Osijeku. Dečko koji svira, pjeva, piše pjesme… prava umjetnička duša i svestran pjevač. Naizgled je ozbiljan, no u njemu se krije izvanredan smisao za humor. Gdje je Davor, tu je smijeh zajamčen. Zanima ga psihologija, život, međuljudski odnosi, glazba, dokumentarni filmovi, povijest, filozofija…svi dijelovi od kojih je satkan život. Davor je izvrstan sugovornik, a njegove su glasovne mogućnosti za svaku pohvalu. U našoj ekipici pjeva tenora, no ponekad mu ni altovske dionice nisu strane.
  • Alan Marinić– Njega sigurno svi znate. Alan je ekonomist koji svima koji nas vide prvi zapne za oko. On je najstariji u sastavu, ali ima iznenađujuće mlad duh. Uvijek je spreman za zafrkanciju, raspoložen za koncerte i provode, ali je i na raspolaganju svojoj obitelji koja mu je ispred svega. Uz to što obožava pjevati u Akvarelu on je izvrstan i u sastavljanju anagrama. Kada se zamisli i ‘odluta’ usred razgovora ili probe, znamo da prevrće slova po glavi. Temelj je sastava koji izvanredno drži bas-dionicu i privlači poglede svojim jedinstvenim plesnim pokretima.
  • Tea Žagar– Ova prekrasna mlada dama zaljubljena je u glazbu, psihologiju, ljude i putovanja. Osim što pjeva sopran u Akvarelu i back vokal u bendu Nešvil funk, ona studira psihologiju i svu svoju energiju ulaže u to da postane izvrsna u svemu što radi. Tolerantna, fokusirana i odgovorna, Tea svojim prekrasnim osmijehom i najtežu probu učini lakom, a da ta dobrota nije samo u osmijehu pokazuje i činjenica da uz sve obveze koje ima stigne i volontirati. Nije li to prekrasno?
  • Nera Mamić– Nera je naše malo, još neotkriveno čudo, nezaustavljivo na svom putu da pokori hrvatsku glazbenu scenu. Izdala je već dva samostalna singla i dva spota, a uz to pjeva i u požeškom bendu Electric Corn. Muzikalna i posvećena glazbi i kao slušatelj i kao izvođač, mudra, topla i odana, ona je, srećom, na tome putu skrenula i u Akvarel. Najmlađa je među svima nama, što ne znači da nije morala naučiti motati kablove i sklapati stalke. No, Neri to ne pada teško. Njoj su učenje i rad prirodno stanje, a dosada glavni neprijatelj.
  • Marina Soldo– Mi ju zovemo Nina, jer već imamo jednu Marinu. Studentica engleskog jezika, književnosti i filozofije, na prvi pogled nježna i povučena, ali ispod tog lijepog milog lica krije čvrsti stav, iznimno inteligentan smisao za humor i naravno ogromnu, svježu ljubav prema Akvarelu. Jednog dana želi imati psa jer, osim prema glazbi, u sebi nosi i ljubav prema životinjama. Pored Akvarela Marina pjeva i u osječkom bendu Vintage Tape gdje se, kao i u Akvarel, njezin nježni alt savršeno uklopio.
  • Vanja Hrvoje Dražić – Još jedan svestrani Akvarelovac, sebe opisuje kao dječačko lice s ušima Will Smitha iza kojega se krije radijski voditelj i ljubitelj glazbe, posebice elemenata hip hop-a. Mi bismo ga opisali kao simpatiju na prvi pogled i ljubav na prvi beat. Pogađate, Vanja Hrvoje u Akvarelu beatbox-a, upravo tako kao da to rade i Vanja i Hrvoje. On ne zna zašto ima dva imena, ali zna da, kada nije u eteru i na probama Akvarela, piše i snima pjesme za svoj bend Nešvil Funk. A voli i baklavu.