IZ SVEG KLASA – NOVI ALBUM AKVARELA!

Objavio Akvarel dana 23.11.2018 Blog | | Nema komentara

Akvarel Iz Sveg Klasa_Digital_600x600_2
Akvarel – Iz sveg klasa / Deezer

Predstavljamo vam naš novi album “Iz sveg klasa”, pop-jazz (Sl)a cappella album na kojem ćete čuti 10 slavonskih tradicionalnih pjesama na naš, akvarelovski način. Pjesme su dostupne na digitalnim platformama, a CD izdanje stiže uskoro!
No, krenimo redom.
Hvala našem prijatelju, aranžeru, snimatelju, vocal coachu, trpitelju, savjetniku, glazbenom producentu i svemu što možete požetelji, Olji Dešiću, koji je zaslužan za svaki aranžman koji ćete čuti na albumu! Osim navedenih funkcija, Olja je uz pomoć asistenata Matka i Tina Margana, album miksao u Studiju Maraton. S koliko strasti i ljubavi je pristupio izradi ovoga projekta čuje se iz svake naše otpjevane note!
Hvala Jurici Pađenu i Tomiju Šojatu na čiji smo poziv sudjelovali na Etnofest Neum i samim tim dobili nepresušnu inspiraciju za nastavak ove priče.
Hvala divnoj ekipi iz Hard Work studija u Požegi, Anti Akrapu i Damjanu Piroviću koji su vrijedno snimali, dok smo mi pjevali, spavali, jeli, naručivali kave…
Majstoru Zoranu Švigiru veliko poštovanje za predivan mastering. Mariju Majkiću hvala na prekrasnom, decentom dizajnu za omotnicu albuma, a Damiru Rajleu za fotografiju slavonskoga polja koju je Mario upotrijebio.
Hvala gradu Osijeku, Osječko-baranjskoj županiji i gradu Slavonskom Brodu na financijskom poticaju da ovaj album ugleda svjetlo dana.
Hvala i našem izdavaču Croatia Records na divnoj suradnji!
I naravno, hvala svima vama koji ćete poslušati album (preporučamo dobre slušalice ili zvučnike) i osjetiti dašak Slavonije u ovim ludim, jedinstvenim aranžmanima.
Pa, iz sveg klasa, vole vas Akvarelovci: Ozana Tomić, Nera Mamić, Ivana Marinić, Marina Hlupić, Dora Vestić, Davor Solanović, Alan Marinić, Vanja Hrvoje Dražić, Tomislav Jambrešić